2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

LG televizorius – sumaniųjų pasirinkimas

Kiekvienam ieškančiam daugiafunkcio, kokybiško ir stilingo televizoriaus, LG siūlo naują kompanijos paruoštą dovanėlę - LG 32LF580V led. Tai naujos kartos prietaisas, kuris nesunkiai suras savo vietą kiekvienuose namuose. Išmaniosios technologijos, gausybė pasirinkimų, aukščiausios kokybės vaizdas ir garsas bei suderinamumas su kitais įrenginiais – tai tik dalis naujojo išmaniojo televizoriaus privalumų.

Tobulas vaizdas ir garsas

Vieni svarbiausių dalykų renkantis televizorių, žinoma, yra vaizdas ir garsas. Būtent šie du kriterijai leidžia mėgautis išskirtiniu televizijos ar filmų žiūrėjimo malonumu, įsijausti į veiksmą, nejučia persikelti į ekrane matomus vaizdus.
Gaminant LG televizorių naudojamas išskirtinės kokybės IPS skydelis, kuris daro ekraną kur kas ryškesnį, stabilesnį ir tvirtesnį. Dėl šio miniatiūrinio įtaiso, vaizdas, matomas ekrane, visiškai nesiskiria nuo pirminio, natūralaus, net greitose scenose nejuntamas net menkiausias neryškumas. Be to, matomas išlieka puikus, žvelgiant iš bet kurio kampo, todėl visi žiūrovai, esantys skirtingose patalpos vietose, gali mėgautis vienodai puikiu vaizdu. 
Nemažiau puikūs ir garso parametrai. Išmanusis LG televizorius, pats parenka garso rėžimą, pritaikydamas jį prie ekrane pateikiamo turinio, todėl žiūrovui netenka ieškoti muzikai, sportui ar filmui geriausiai tinkančių ekvalaizerio nustatymų. Visus šiuos privalumus patvirtina ir LG 32LF580V led atsiliepimai internete.

,,Smart Share“ ryšys – neribotoms galimybėms

Ko dažniausiai pirkėjai reikalauja pirkdami televizorių, šiais laikais nebėra tik vaizdo ir garso kokybė. Išmanioji visuomenė siekia naudotis ir tokiais pačiais įrenginiais, kurie užtikrintų platų galimybių spektrą. LG gamintojai televizoriaus pirkėjams siūlo aktyviai naudotis ,,Smart Share“ ryšiu. Tai inovatyvus ryšys, kuris leidžia sujungti televizorių su kitais išmaniaisiais įrenginiais – nešiojamu ar planšetiniu kompiuteriu, telefonu. Naudodami ,,Smart Share“ vartotojai gali telefonuose ar kompiuteriuose esančius vaizdus, informaciją, matyti per televizoriaus ekraną. Taip pat įmanomas ir atvirkštinis variantas – ekrane matomo vaizdo perkėlimas į išmanųjį įrenginį.
Gamintojai siūlo lengvai bendrinti informaciją ir ją stebėti tiek būnant namuose, tiek už jų ribų, tereikia prisijungti prie LG paskyros ir toliau sėkmingai naudotis inovatyvia funkcija.
Dėl šių išskirtinio privalumų netenka papildomai mokėti - LG 32LF580V led kaina išlieka panaši kaip ir kitų firmų atitinkamos charakteristikos įrenginių.

Beribis pramogų pasaulis pasiekiamas ranka

Kartu su televizoriumi į Jūsų namus atskrieja beribis pramogų pasaulis. LG televizoriaus gamintojai smarkiai dėl to pasistengė. Šiame įrenginyje veikia ,,LG Smart TV“, kuri leis pasiekti labiausiai Jus dominantį turinį. Tam bendradarbiaujama su profesionaliausiais šalies tiekėjais, todėl kiekvienas naudotojas atras labiausiai jam patinkančias laidas, kanalus, filmus, koncertus ar varžybas. Be to, televizoriuje iškart integruota ir Wi-fi funkcija, suteikianti dar daugiau galimybių.
Norite pasirinkti vaizdo įrašus, pagal Jus dominančią temą? Jokių problemų – jei nuspręsite LG 32LF580V led pirkti savo namams, kasdien galėsite naršyti integruotų videoįrašų ir Youtube esančios medžiagos platybėse. Tam sukurtas efektyvus mygtukas ,,Universal search“. Naudojant jį, pakanka įvesti ar tiesiog garsiai pasakyti Jus dominančią temą- pavadinimą, ir prieš akis atsivers visa televizoriaus atmintyje bei Youtube duomenų bazėje esanti informacija. Pasitelkite išmanųjį mygtuką ir džiaukitės išskirtine pramogavimo patirtimi.

Naujasis LG televizorius – išrankių ir aukščiausių rezultatų trokštančių vartotojų pasirinkimas. Išskirtinės galimybės, puikus suderinamumas su kitais išmaniaisiais įrenginiais, aukščiausios kokybės vaizdo raiška bei garsas, integruotos papildomos funkcijos – tai viskas, ko reikia įdomiam ir smagiam laisvalaikiui prie televizoriaus. Ieškokite  LG 32LF580V led ir pakeiskite požiūrį į televizoriaus teikiamas galimybes.