2013 m. birželio 22 d., šeštadienis

Buitinė technika pigiau

Patarimai naujakuriams

Buitinė technika pigiau
Buitinė technika pigiau
Vilma ir Egidijus yra naujakuriai. Jie įsigijo brangų būstą viename Vilniaus mikrorajonų. Kadangi butas kainavo brangiai, jauni žmonės ieškojo, kur parduodama buitinė technika pigiau. O naujai įsikūrusiems jauniems gyventojams reikia visko – pradedant skalbykle, baigiant televizoriumi. Pasitelkę į pagalbą draugus ir pažįstamus, Vilma ir Egidijus pirmiausia ėmė ieškoti, kur parduodama buitinė technika pigiau vilniuje. Aišku, kai kurios prekės pigesnės kituose miestuose, bet brangiau atsieina jų eksploatavimas, tad naujakurių dėmesį pirmiausia traukė technika, parduodama sostinėje. Pasiūlymų rado, tad ėmė rinktis, kas geriausia. Visuomet, kai perkama prekė sau, žiūrima, kad ji būtų ne tik kokybiška, bet ir graži, atitiktų keliamus reikalavimus ir, žinoma, kainuotų pigiau. Vilma su Egidijumi dalijasi savo patarimais, nuo ko pradėti, renkantis buitinę techniką. Pirmiausia, jie pataria susirašyti, kuriai namų erdvei, ko reikia.

1. Įranga virtuvei 

Moterims visuomet labai svarbu, kad virtuvėje nieko nestigtų. Juk tai jų valda. Todėl kiekviena buitinė detalė turi būti gerai apgalvota ir tinkamai parinkta. Svarbiu kriterijumi tampa ne tik kokybė, bet ir kompaktiškumas bei funkcionalumas. Vilma iš draugės sužinojo, kur virtuvinė buitinė technika pigiau parduodama, bet yra tokios pat geros kokybės kaip ir brangesnė. Pasitarę su Egidijumi jie nuvyko į draugės nurodytą vietą apžiūrėti, kokia virtuvinė technika ten siūloma ir kokia jos kokybė bei būklė. Iš anksto apsitarę, ko reikia jų virtuvei, naujakuriai greitai susirado tai, ko ieškojo. Įmontuojama pigi buitine technika, siūloma draugės rekomenduotoje parduotuvėje, atitiko Vilmos ir Egidijaus poreikius. Pora ją įsigijo greitai ir kur kas pigiau nei kituose siūlomuose virtuvinės technikos salonuose. Indaplovė, viryklė, šaldytuvas, gartraukis – visa buitinė virtuvės būtinybė buvo vienoje vietoje už prieinamą ir, svarbiausia, pirkėjams tinkamą kainą. Apsirūpinusi virtuvės įranga, pora ėmė ieškoti, kur buitinė technika pigiau parduodama svetainei. 

2. Šiuolaikiška svetainė

Svetainei skirtos technikos naujakuriai ėmė ieškoti internete. Vilma ir Egidijus norėjo sukurti šiuolaikišką, bet ne patį brangiausią namų interjerą. Jie iš pažįstamų sužinojo, jog pigi buitine technika internetu gali būti tokia pat kokybiška ir patikima, kaip ir įsigyta parduotuvėse. Tad nutarė ir patys pamėginti bei įsigyti svetainei reikiamos buitinės technikos internetu. Viena interneto svetainė siūlė pigiausia buitine technika su pristatymu į namus per 24 valandas. Paskaitinėję atsiliepimus, Vilma ir Egidijus nutarė įsigyti plazminį televizorių internetu. Jiems pasisekė, pardavėjas nenuvylė. Šiuolaikiškas televizorius jau po paros puikavosi Vilmos ir Egidijaus svetainėje. Tad sėkmingai įsigiję vieną prekę, ėmėsi intensyviai ieškoti, kur parduodama nebrangi, bet kokybiška kita buitinė technika video. Mat siekdami turėti šiuolaikišką interjerą, jie užsinorėjo įsigyti ir namų kiną bei vaizdo kamerą. Pastaruosius pirkinius naujakuriai taip pat rado internete už gana mažą kainą. Be viso to internete pigiai dar nusipirko DVD grotuvą. Apsirūpinę reikiamomis svetainės detalėmis ėmėsi technikos paieškos miegamajam.

3. Jaukus miegamasis

Miegamasis kambarys yra ramybės oazė. Naujakuriai šios erdvės nepanoro apstatyti technika. Tačiau jų akis internete patraukė buitinė technika audio, kuri, Vilmos ir Egidijaus manymu, puikiai tinkama jų miegamojo erdvei. Tad jie nusipirko audio aparatūrą, kurią įtaisė miegamajame. Vilmos tikinimu, relaksinė muzika daug geriau nuteikia miegui nei televizoriaus vaizdai. Kadangi reikiamą buitinę techniką naujakuriai nusipirko gerokai pigiau nei tikėjosi, už dar likusius pingus nutarė įsigyti gerą skaitmeninį fotoaparatą. Internete jų dėmesį patraukė skelbimas, kuriame rašyta, jog pigiai parduodama buitinė technika optika. Perskaitę visą skelbimo turinį Vilma ir Egidijus rado kokybišką fotoaparatą už gana mažą kainą. Pora liko patenkinta įsigytais pirkiniais. Dėkojo draugams už patarimus, kur parduodama buitinė technika pigiau. Naujakuriai džiaugiasi įsigytais daiktais ir jaukiu šiuolaikišku interjeru bei jo detalėmis.